SX4 S-Cross

OSVOJITE VSAK KOTIČEK SVETA
Osvobodite svoja čutila – kjerkoli in kadarkoli – s pravim pustolovcem. Novi SX4 S-CROSS je utelešenje neomejenih pričakovanj na štirih kolesih. Nudi čisti užitek v vožnji na vseh podlagah, zmogljivosti nove generacije ter prenovljen, privlačen in izjemno drzen videz.
Kamorkoli vas odpelje vaša domišljija, bo z novim SX4 S-CROSS-om vsaka izbrana smer popolna. Izberite svojo pot.

 

 

OBVLADAJTE IZZIVE ŽIVLJENJA
Opravite vsakodnevne naloge z lahkoto – na krovu dovršenega večnamenskega križanca (crossover). Novi SX4 S-CROSS zadovoljuje sleherno potrebo sodobnega življenja.
Zagotavlja funkcionalno fleksibilnost, prostornost, udobje in SUV slog za suverenost v mestni džungli. Ne glede na izzive življenja, je novi SX4 S-CROSS nedvomno odličen izbor. Izberite svojo pot.
 
DIZAJN ODSEVA ZNAČAJ

Videz, ki ustvarja neizmerno željo po pustolovščini. Novi SX4 S-CROSS ponosno izžareva svoj pogum in samozavest. Odkrijte dizajn, ki odseva značaj doraslega križanca (crossover) z novim mišičastim sprednjim delom, drznim SUV slogom in odličnimi notranjimi vrednotami. Pravi rojeni raziskovalec. Poln dinamike in moči.

ZMOGLJIVOST NA VSEH PODLAGAH

SX4 S-CROSS vedno zagotavlja dober oprijem na vseh podlagah. Izzovite vsestranskega in vsevremenskega križanca, ki ga poganjajo legendarni Suzukijevi SUV geni. Začutite zaupanje, vzbujeno z lahkotnim užitkom v vožnji. Odličen spremljevalec na dolgih poteh, ki dviguje meje okretnosti in učinkovitosti.