48V SHVS blagi hibridni sistem
Novi 48V SHVS blagi hibridni sistem je sestavljen iz 48V ISG (integriranega zaganjalnika) s funkcijo elektromotorja, 48V litij-ionske baterije in 48-12V DC/DC pretvornika. Z večjo napajalno napetostjo kot običajen 12V, se poveča tako zmožnost večje regeneracije energije pri zaviranju, kot tudi
assistenca elektromotorja motorju (MNZ), kar zmanjša porabo goriva in izboljša vozne zmogljivosti. Medtem, ko hibridni sistem daje prednost nižji porabi goriva v običajnih voznih razmerah, lahko sistem dodaja navor elektromotorja navoru motorju (MNZ) z uporabo katere koli od dveh funkcij
(nadzorovano dodajanje navora ali povečanje navora), ko presodi, da želi voznik hiter pospešek. Poleg tega elektromotor prestavi motor (MNZ) v stanje prostega teka in odpravi porabo goriva med zaviranjem ter s tem poveča učinkovitost porabe goriva. *
* Elektromotor ne prestavi motorja (MNZ) v stanje prostega teka, ko je klimatska naprava v uporabi in je nivo energije akumulatorja na informacijskem prikazovalniku »3« ali manj.
Opomba: (MNZ) Motor z notranjim zgorevanjem

 

Nadzorovano dodajanje navora
Nadzorovano dodajanje navora okrepi pospeševanje s takojšnjim dodajanjem navora elektromotorja navoru motorja (MNZ) in s tem izravna zakasnjen odziv motorja.

Povečanje navora
Povečanje navora olajša pospeševanje z dodajanjem navora elektromotorja navoru motorja (MNZ), dokler se ne vklopi turbo polnilnik.
Električni motor ohranja motor (MNZ) v prostem teku
Ko je ob zaviranju pedal sklopke pritisnjen, elektromotor ohranja motor (MNZ) v prostem teku in s tem zmanjša porabo goriva. Ker se prosti tek vzdržuje, lahko vozilo ponovno pospeši na zahtevo voznika.

 

 

 

Projekti, časovni roki, cilji – življenje odraslih je prežeto z odgovornostjo. A nad vsemi sestanki in urniki obstaja močnejša sila, ki jo v sebi nosi vsak od nas: notranji otrok, ki je pripravljen, da skoči na plano in uživa v igri! Uživajte v vsakem trenutku – v zmogljivosti na cesti in izven nje, v navdušujoči obliki in najnovejših varnostnih tehnologijah. Odkrijte Suzuki Vitaro.

 

 

 

 

 

 

 

Zvesta spremljevalka za vsak izziv: spoprijateljite se z vsestransko Vitaro, ki je kos najbolj zahtevnim podlagam in vremenskim razmeram. Poganja jo zmogljiv in učinkovit BOOSTERJET motor. Opremljena je z edinstvenim štirikolesnim pogonom ALLGRIP. Ženejo jo izvirni Suzukijevi SUV-geni: neskončna zabava za volanom, podprta z optimalnim oprijemom na vsaki podlagi.

 

 

 

 

 

Pripravite se na zunanjost, ki izžareva moč in energijo. Prepoznaven in drzen zunanji videz Vitare lovi poželjive poglede na vsakem kilometru. Naj vas Vitarina izvirna oblika žene, da ste vedno na preži za dogodivščinami na cesti in izven nje. Oplemenitite svojo vožnjo z živahnim zunanjim vtisom in povzdignite svoje čute z notranjo prefinjenostjo odraslega SUV-a.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vitara ni samo privlačna. Je tudi zelo pametna. Opremljena z

najnovejšimi tehnologijami nudi vozniku in potnikom hkrati

asistenco, varnost in zabavo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LED žarometi
Novo zasnovani LED žarometi z modrim LED trakom ustvarjajo napreden, futurističen videz.
 

 

 

 

 

Dnevne LED luči in meglenke
Dnevne LED luči izstopajo s svojo posebno vertikalno zasnovo. Poleg teh so v sprednji odbijač nekoliko pogreznjene meglenke, ki so zelo pomembne zlasti v slabih vremenskih pogojih za zagotavljanje dobre vidljivosti vozila ne cestišču.
 

 

Suzukijevi tradicionalni SUV-elementi
Bistvo Suzukijevega oblikovanja, kot je drzna prednja maska s 5 zračnimi režami, močan sprednji odbijač s stiliziranimi kromiranimi poudarki, kar daje Vitari lesketajoč in sodoben videz.

Servis in garancija

Pri zagotavljanju varnosti v prometu in zanesljivosti je pomembno redno vzdrževanje vozila. Za to so vam v Sloveniji na razpolago številni pooblaščeni Suzuki servisi, ki imajo specialna orodja in naprave ter šolano osebje, na katere se lahko obrnete.

Servisni intervali so na 20.000 prevoženih kilometrov ali 1 leto (kar pride prej).

Splošna garancija je 3 leta oz. 100.000 prevoženih kilometrov.

Garancija proti prerjavenju traja 12 let.
Garancija za vso originalno opremo Suzuki pa je 12 mesecev.