Ignis je križanec ali tako imenovani crossover, ki združuje enostavno in oblikovno zapeljivo zunanjost z vsestransko funkcionalnostjo. Linije, ki poudarjajo kompaktnost in lahkotnost, jasno odsevajo njegovo osebnost ter krepijo njegovo prepoznavnost in prisotnost v prostoru. Ignis bo zagotovo razburkal vaše čute in v vas prebudil posebne občutke.

 

Za poživljajoč pričetek dneva se odpravite v vašo najbolj priljubljeno kavarno in uživajte v edinstveni notranji opremi ter skrbno izbrani kavi. Ignis vam nudi pravo mero kompaktnosti in okretnosti, da vas bo brez težav zapeljal skozi ozke mestne ulice vse do stopnic ali vrat vašega končnega cilja. Ignis vas bo razvajal z udobjem in zadovoljstvom sleherni dan, ki ga boste preživeli z njim.

 

 

 

Danes ste se lepo oblekli za otvoritev muzejske razstave vašega prijatelja. Ignis bo s svojo edinstveno obliko dopolnil vaš slog, ne glede na to, ali gre za poslovno ali vsakodnevno priložnost. Ko vas bo na pot zapeljal novi Ignis, se boste počutili samozavestno in drzno.

 

Pride trenutek, ko v tišini noči sami na bregu jezera pričakujete utrinek neskončno oddaljenega kometa. S prtljažnikom, ki ima dovolj prostora, ste lahko sproščeni in se z veseljem pripravljate na noč. Ignis omogoča, da čim bolje izkoristite neprecenljive trenutke, ki vam prinašajo dragoceno osebno zadovoljstvo.