Odzivno in linearno pospeševanje. Odlična lega na cesti in v ovinkih ter ohranjanje smerne stabilnosti. Novi Swift je prerojen s poudarkom na slehernem detajlu pogonskega sklopa in platforme za nadaljnji razvoj optimalnih voznih lastnosti, ki dajejo občutek popolnega nadzora in popolne usklajenosti voznika z avtomobilom. Poleg pogonskega sklopa in platforme na vozno izkušnjo močno vplivajo napredne tehnologije, tudi tiste, ki jih voznik neposredno ne zaznava, zato ni bilo pri njihovem razvoju in implementaciji nič prepuščeno niti najmanjšemu naključju.

 

 

Ko se udobno namestiš, Swift v trenutku prebudi v tebi željo po vožnji, zahvaljujoč skrbno premišljeni oblikovni zasnovi kabine, ki postavlja voznika na prvo mesto. Značaj dirkalnika, volan v obliki črke D, sprednja sedeža s čvrsto oporo in k vozniku zasukana
osrednja konzola ustvarjajo športno in visokokakovostno okolje, ki spaja avtomobil in voznika.

 

 

Kompaktna zunanjost za preprosto manevriranje in prostorna notranjost za potnike in prtljago. Napredek pri razporeditvi prostora omogoča, da Swift zadovolji potrebe voznikov, ki želijo oboje. Užitek v vožnji ostaja na prvem mestu, a hkrati je velik pomen namenjen tudi dodatni prostornosti za potnike in prtljago, da bi lahko tako čim bolje izkoristili svoje hobije in se zabavali.
Zapelji s sabo kogar želiš in kar želiš, da razveseliš svoje razigrano srce.

 

 

Resnična brezskrbnost voznika je ključnega pomena za popoln užitek v vožnji. Prerojeni Swift je prav zato brezkompromisno opremljen z najbolj naprednimi varnostnimi tehnologijami, tudi najnovejšimi, prvič uporabljenimi v vozilih Suzuki. Poleg varnostne učinkovitosti, kjer je v prvi vrsti zagotovljena zaščita potnikov v primeru trka, je velik pomen posvečen tudi izboljšani preventivni varnosti, kjer se skuša s pomočjo naprednih tehnologij preprečiti morebitno nesrečo.