Baleno

Pozabite na predsodke
Od trenutka, ko boste zagledali baleno, boste vedeli, da je vse drugače. Zajelo vas bo neopredeljivo
vznemirjenje, ki ne bo popustilo – občutek zadovoljstva, ki bo razblinil vaše predsodke o tem, kaj je lahko avto. Ko se odpeljete v balenu, je to začetek novega, navdušujočega obdobja v vašem življenju.

 

Je dizajn preudaren?
Novi dizajn smo želeli vključiti v stil, ne da bi pri tem vozilo izgubilo značaj. Baleno združuje nizko in široko obliko, ki zagotavlja izjemno stabilnost, s karoserijo, ki jo zaznamuje dinamična zaobljenost. Prav ta pozornost, namenjena dizajnu, osvoji srce opazovalca in ne popusti.


Gre to na račun prostornosti?
Kljub skrbi za dizajn nismo pozabili na prostornost vozila. Baleno ponuja najboljšo potniško kabino* v svojem razredu, z veliko prostora, ki omogoča potnikom udobno vožnjo, hkrati pa ostane dovolj prostora za shranjevanje prtljage. Zaradi občutka udobja in prostornosti je vožnja z balenom vedno užitek.
*Suzukijeva definicija »kombilimuzin B segmenta«: kombilimuzina z dolžino 3.700–4.100mm. Suzukijeva interna raziskava, november 2015


Ali vožnja z njim zasvoji?
Z združitvijo lahke in toge platforme nove generacije in močnega ter visoko učinkovitega pogona ponuja baleno izjemno zmogljivost in spremeni vožnjo v užitek. Ko se enkrat odpeljete z njim, se
nočete več ustaviti.

Servis in garancija

Pri zagotavljanju varnosti v prometu in zanesljivosti je pomembno redno vzdrževanje vozila. Za to so vam v Sloveniji na razpolago številni pooblaščeni Suzuki servisi, ki imajo specialna orodja in naprave ter šolano osebje, na katere se lahko obrnete.

Servisni intervali so na 15.000 prevoženih kilometrov ali 1 leto (kar pride prej).

Splošna garancija je 3 leta oz. 100.000 prevoženih kilometrov.

Garancija proti prerjavenju traja 12 let.
Garancija za vso originalno opremo Suzuki pa je 12 mesecev.